Younica met Green Orange Fashion naar Berlijn!

Het prachtige merk Younica gaat mee met het eerste Green Orange Fashion collectief naar de ECO fashion beurs in Berlijn. De Ethical Fashion Show Berlin is een bijzondere beurs in een prachtige stad en is DE plek voor verantwoorde en eerlijke mode. Green Orange Fashion neemt voor het eerst deel aan de beurs en heeft hoge verwachtigen. Naast Younica gaan A Beautiful Story, Danialla Pais en Studio Jux naar Berlijn om daar hun prachtige ECO fashion te presenteren.

Younica
Younica is een in Nederland en Peru gevestigd mode- en sieradenlabel. De naam Younica is een mix van betekenissen uit het Spaans, Engels en Nederlands en staat voor de gedachte dat ieder individu en product uniek is. “Be you, be unique, be Younica”.  Het label toont met haar Jewels & Knitwear collecties dat authentieke materialen en werkwijzen perfect kunnen samensmelten tot een modern design. Door ambacht en grondstoffen uit Latijns-Amerika te combineren met trendy design, heeft Younica samen met lokale ‘artesanos’ kunstenaars haar unieke collecties op de markt gebracht. Younica kenmerkt zich door pure, tijdloze, stoere maar ook elegante ontwerpen, waarbij kwaliteit en zuivere materialen zoals zilver, edelstenen en alpaca-wol de boventoon voeren.

Change by Design,
Het speciale karakter van Younica is gebaseerd op hoge kwaliteit grondstoffen, origineel ontwerp en lokaal vakmanschap. Elk item is handgemaakt met veel zorg. Younica werkt direct samen met Peruaanse kunstenaars. Ze zijn persoonlijk geselecteerd en getraind zodat zij producten kunnen maken die aan de hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Younica biedt hen de persoonlijke aandacht en de professionele connecties die zij verdienen.

Voor meer informtie over de Younica ga naar: www.younica.com 
Meer informatie over het Green Orange Collectief en de verschillende projecten mail naar info@wave-up.com
Wil je meer weten over de beurs surf dan naar: http://ethicalfashionshowberlin.com/en/

Plaats een reactie