Lisa Tucci

~ Met de oneindige fantasie maakt de ontwerper speelse vormen in de schoenvorm, neus en hak~

3 januari 2012, AMSTERDAM: Lisa Tucci is een uniek en eigenzinnig schoenenmerk, het merk is herkenbaar altijd en overal. Lisa Tucci staat voor het eerst op de beursvloer van Who’s Next Prêt-à-Porter Paris. De schoenen en laarzen zijn van Italiaanse schoonheid, ze zijn modieus, comfortabel en perfect passend. Lisa Tucci is deelnemer van het Green Orange Collectief en staat van 21 januari t/m 24 januari samen met 30 andere Nederlandse merken op de modevakbeurs in Parijs. Met een prachtige en tijdloze nieuwe winter collectie is Lisa Tucci klaar voor Europa!

Lisa Tucci is geen ‘gewoon’ schoenenmerk, het merk produceert zelf schoenleesten en schoenhakken wat de ontwerper enorm veel mogelijkheden geeft. Met de oneindige fantasie maakt de ontwerper speelse vormen in de schoenvorm, neus en hak. De schoenen en laarzen van Lisa Tucci zijn elegant-sportief. De pasvorm en draagbaarheid blijven natuurlijk de belangrijkste uitgangspunten. Uniek aan dit merk is dat de ontwerper zelf alle ontwerpen maakt en uitwerkt, in plaats van dat er onder zijn naam door allerlei freelancers gewerkt wordt!

Op de beurs in Parijs presenteert Lisa Tucci de nieuwe wintercollectie. De Lisa Tucci collectie bestaat uit een modieuze collectie, comfort collectie en brede kuitlaarzen collectie. Lisa Tucci is geen nieuweling in de fashion scene, tot twee jaar geleden werden de schoenen en laarzen van het merk in meer dan twintig landen in veel verschillende winkels verkocht. Nu is het merk aan haar ‘tweede jeugd’ begonnen en zal er weer een selectief distributiebeleid gevoerd worden. Lisa Tucci wil dat haar drager een exclusieve schoen draagt, niet alleen door het ontwerp maar ook door het beperken van verkooppunten.

De toekomst ziet er veel belovend uit voor het schoenenmerk, een belangrijke ontwikkeling is de productie in Italië. Het merk gaat spraakmakende en vooruitstrevende collecties maken nu de schaalgrootte weer te overzien is. Sinds 2004 heeft Lisa Tucci een sterke online shop, het merk gaat zich hiernaast richten op China en het Verenigd Koninkrijk. “Deze landen passen goed bij ons merk, we willen uitbreiden maar ook exclusief blijven!”

 Van 21 januari t/m 24 januari staat Lisa Tucci samen met de andere merken op Who’s Next Pret-à-Porter Paris. Meer weten over Lisa Tucci en haar eigenzinnige schoenen en laarzen? Ga naar http://www.lisatucci.com

Plaats een reactie