YXN

~YXN presenteert AW 2012 collectie op Who’s Next Prêt-à-Porter Paris~

29 december 2011, AMSTERDAM: Het prachtige merk YXN is bedoeld voor de vrouw die elegant door het leven gaat en comfort zeer op prijs stelt. De kledinglijn is krachtig in haar eenvoud en net even anders. De combinaties zijn subtiel, een balans tussen stoer en verfijnd, zakelijk en casual, modebewust en tijdloos. YXN staat eind januari op de beursvloer van Who’s Next Prêt-à-Porter en presenteert daar de nieuwe AW 2012 collectie. Met prachtige kledingstukken op de rekken en met een duidelijk doel gaat YXN naar Parijs!

YXN is een Nederlands designmerk met een geheel eigen stijl. YXN is mode van hoge kwaliteit gericht op de energieke, zelfbewuste vrouw van nu. Elk seizoen weer een expressieve collectie met authentieke ontwerpen, mooie pasvormen, bijzondere stoffen, verijkt met subtiele details. Passend in het hedendaagse tijdbeeld, meebewegend met actuele trends. YXN werkt vanuit een belangrijke kernwaarde: Feel Good, leef vanuit een prettige balans en haal het beste in jezelf naar boven. Daarnaast streeft YXN duurzaamheid na in haar collecties, haar relaties, haar werkprocessen en productie.

Tijdens de beurs presenteert YXN de AW 2012 collectie: stoer, mooi en comfortabel. De collectie bestaat uit items met een natuurlijke uitstraling maar ook uit verleidelijke en opvallende kledingstukken met felle kleuren. Een bijzondere jas, een mooi pak, een stoer vest, mooi om het lichaam vallende jurkjes, stijlvolle broeken, een opvallende doorknoopjurk en heerlijke truien. De contrasterende kleuren en prints zijn zo op elkaar afgestemd dat er een mooi winterbeeld ontstaat. YXN ontwerpt een collectie met een casual luxury uitstraling, kledingstukken voor elk moment.

Het is niet de eerste keer dat YXN haar collectie naar de beurs in Parijs brengt. “De eerste keer was een leerzame ervaring, we kregen inkopers uit diverse landen naar onze stand.” In januari hoopt het merk opnieuw op succes in Parijs. “Who’s Next Prêt-à-Porter Paris is een belangrijk platform om onze nieuwe collectie te tonen.” Over de samenwerking met Green Orange is YXN erg positief. “We zijn een merk dat duurzaamheid erg belangrijk vindt, dit past goed bij het concept van Green Orange.”

In de toekomst wil het merk groeien, voornamelijk in de Benelux maar misschien ook wel daar buiten. Ze willen het huidige collectiebeeld (stoer, vrouwelijk en duurzaam) verder uitbouwen en de naamsbekendheid vergroten.

Wil je meer weten over YXN en hun prachtige collectie? Ga naar www.yxncollections.com

Plaats een reactie