Moda Manhattan NEW YORK!

Moda Manhattan & Accessoires The Show

Na Lyon enParijs gaat WaVe-Up in de zomermaanden opnieuw naar New York om daar Nederlandse ontwerpers op de kaart te zetten!

Een defilé op de Moda Manhattan is een spektakel en een publiekstrekker, maar vaak niet te betalen voor een enkele exposant. Daarom is het nu ook mogelijk om een defilé te houden met meerdere exposanten. Je kledingstukken en accessoires op hun best, de kosten laag.

Hetzelfde geldt voor een mini catalogus. Moda Manhattan is een uiterst internationale beurs met bezoekers uit alle windstreken. Om inkopers alvast een voorproefje te geven van wat de exposanten gaan tonen, maken we een mini catalogus waarin de deelnemende merken ruimte krijgen. Een uiting waarin meerdere exposanten aan bod komen wordt beter bekeken en langer bewaard door inkopers. Ook hier bundel je krachten en verdeel je de kosten.

Gezamenlijk paviljoen voor duurzame Nederlandse merken: grijp je kans!

Je bent klaar om je vleugels uit te slaan, je ziet kansen, maar het ontbreekt je nog aan slagkracht om een complete stand te bekostigen. Wave-Up wil in New York voor de tweede keer een gezamenlijk paviljoen opzetten waarin jonge merken de kans krijgen om in New York ontdekt te worden. Iedere exposant richt zijn eigen vierkante meters en krijgt daarnaast extra aandacht door de gezamenlijke Holland stand. Een laagdrempelige manier om een groot internationaal publiek te ontmoeten!
Kijk voor meer informatie over eerdere deelnemende merken bij Brands!

Meer weten over ‘Green Orange’ en de deelname aan Moda Manhattan? Mail naar info@wave-up.com.

Plaats een reactie