WHO’S NEXT Prêt-à-Porter Paris

WHO’S NEXT Prêt-à-Porter Paris

Eind juni is presenteert Green Orange zich wederom op de beursvloer van WHO’S NEXT Prêt-à-Porter Paris. De inschrijvingen om deel te nemen aan dit collectief zijn in volle gang!
Met meer dan 50.000 internationale bezoekers en ruim 150.000 exposanten is dit de grootste modevakbeurs ter wereld. Het Green Orange collectief staat wederom met een ruim aantal Nederlandse merken op de beurs!

Nieuwsgierig naar de beurs en Green Orange? Bekijk de blog en lees over de merken die eerder deelnamen aan het collectief, bekijk de foto’s of lees meer informatie over de WHO’S NEXT Prêt-à-Porter Paris. Heb je vragen? Mail voor meer info naar:  info@wave-up.com

Green Orange is een initiatief van Wave-Up marketing & promotie en het Internationaal Ministerie van Economische Zaken. Wave-up neemt ruim 20 Nederlandse modemerken mee naar de internationale Franse modevakbeurs Who’s Next Pret-a-Porter Paris. De nadruk wordt gelegd op ecologisch verantwoorde modemerken uit het middelhoog- en hoogsegment. Green Orange heeft als missie om Nederlandse bedrijven te ondersteunen bij hun exportactiviteiten en om Nederland te promoten als mode land.

Opvallend aan de Who’s Next Pret-a-Porter zijn de 6 sectoren waaruit de beurs is opgebouwd: Fame, Private, MR. Brown, Premiere Classe, Le Cube en Mess around. Deze sectoren vertegenwoordigen iedere hun eigen stukje mode. Zo kun je bij MR. Brown meer dan 300 textiel, schoenen en accessoire merken zien. Le Cube vertegenwoordigd lederwaar en bij Mess around kun je kennis maken met de schoenenindustrie. (www.whosnext.com)

Meer weten over ‘Green Orange’ en de deelname aan Pret-a-Porter Paris? Mail naar info@wave-up.com.

Een Reactie op “WHO’S NEXT Prêt-à-Porter Paris

  1. Pingback: Green Orange: the best of Dutch Eco Fashion |

Plaats een reactie